Το καλάθι σας είναι άδειο. 
 

Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ

Η Pesca Sub
Η PESCA SUB είναι μία αμιγώς ελληνική βιοτεχνία κατασκευής στολών για θαλάσσια σπόρ από Neoprene που λειτουργεί από το 1995.

Βάζοντας αυστηρή προτεραιότητα στην ποιότητα των υλικών, στην σωστή χρήση τους και την ιδανική εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο, καλύπτει το κενό της αγοράς που δημιουργήθηκε από την βιομηχανοποιημένη μαζική παραγωγή στoλών.

Γνωρίζοντας τις διαφορετικές ανάγκες κάθε στολής ανάλογα με την δραστηριότητα που θα χρησιμοποιηθεί (ψαροντούφεκο, ελεύθερη κατάδυση, αυτόνομη κατάδυση, watersports κ.α.) επιλέγουμε το σωστό υλικό από τους αντίστοιχα εξειδικευμένους Oίκους Kατασκευής φύλλων Νeoprene.

Η εμπειρία μας, έχει δείξει την μεγάλη σημασία στην σωστή επιλογή της κόλλας και την σωστή εφαρμογή της, έτσι λοιπόν εγκαταστήσαμε στην βιοτεχνία μας σύστημα κλιματισμού τέτοιο που να μας παρέχει την απαιτούμενη θερμοκρασία και υγρασία ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη σειρά των εξειδικευμένων μηχανών εξοπλισμού (μηχανές ραφής, συστήματα κοπής, θερμικές πρέσσες, πρέσσες τοποθέτησης μπουντουζιών κ.α.). και χρησιμοποιούμε κλωστές, ρέλια και θερμοκολλητικά κατάλληλα επιλεγμένα και ειδικής παραγγελίας που εισάγουμε, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Κατασκευάζουμε τις στολές μας έχοντας την τεχνογνωσία που απαιτείται αλλά επίσης με την υπομονή και το μεράκι που χρειάζεται, για να καταφέρει να περάσει τον τελικό ποιοτικό έλεγχο που εφαρμόζουμε, με αποτέλεσμα να καλύπτονται με πραγματική εγγύηση και βέβαια δυνατότητα επισκευής σε ότι χρειαστεί.

Έχουμε μια πλήρη σειρά σχέδια, υλικά και μεγέθη αλλά κυρίως την δυνατότητα να φτιάξουμε και στολές ‘’επί μέτρω’’ καλύπτοντας έτσι οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ή ανάγκη υπάρχει.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας, πάντα πρόθυμοι να σας ακούσουμε και να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε, αφοσιωμένοι σε αυτό που επιλέξαμε να κάνουμε.

Επικοινωνία

Pesca Sub - Coralline Club
Διεύθυνση:
Πέτρου Ράλλη 340 & Κύπρου 76, Νίκαια, Τ.Κ. 18453, Αττική, Ελλάδα.
Τηλέφωνo : 210-4935722
Fax :           210-4935734
Κινητό :       694 784 6991
e-mail :       Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.